När

2024-08-14    
17:25 - 21:00

Var

Fagerhults Garden.
Snapphaneallén 12 , Skånes Fagerhult
Karta Otillgänglig

I ÅR FYLLER VI 10 ÅR SOM TRÄDGÅRDSSÄLLSKAP!

Vi firar med en extrainsatt utflykt till en välkänd jordtillverkare!

Onsdag 14 augusti

Kl. 17,25 avfärd från Tivolitorget, Laholm. Hemkomst runt kl. 21.
Vi samåker och delar på bränslekostnaden.

Kl. 18.15 start vid Fagerhults Garden, Snapphaneallén 12, Skånes Fagerhult
Korv-och tårtkalas: Badplatsen Fedingesjön, Badvägen

Laholms Trådgårdssällskap bjuder in till en informativ kväll om trådgårdsjord då mer kunskap om jord önskats av våra medlemmar.
Hur vet man jorden är bra att odla i och fri från skadliga substanser t.ex. pyralider, som det pratats så mycket om? På Fagerhults Group jordfabrik kommer Henrik Johansson, som år en av 4 delägare, att visa oss tillverkningen och lära oss allt vi behöver veta om jorden vi köper till våra växter.

Efteråt bjuder Laholms Trådgårdssällskap på korv- och tårtkalas vid Fedingesjöns badplats i Skånes Fagerhult, där vi firar och umgås.

I skogen bakom badplatsen finns gott om stubbar för en fridfull stund med stubbsittning (se artikel i Hallandsposten 20/7-24), om någon önskar det. Ta med dryck och campingstol att sitta på, toa finns på platsen. Vid regn improviserar vi. Den som vill kan köpa med sig superfärskt och billigt lösgodis från Godisflyget i närheten.

Pris: arrangemanget är kostnadsfritt för medlemmar och var och en betalar själv för resa och eventuella inköp. Ange eventuell specialkost vid anmälan senast 11 augusti med
sms till Ann-Christin tfn: 0733 89 47 26 eller mejl till: garden@lts-kamelia.se